Hozzávalók:
Tészta: 9 tojás, 8 kanál kristálycukor, 8 kanál liszt
Krém: 1 csomag vanília pudingpor, 4 dl tej, 25 dkg gesztenyemassza, 12,5 dkg Rama 1 csomag Bourbon vaníliás cukor pár csepp rumaroma
Díszítés: 1 tojásfehérje, porcukor
Tepsiben megsütöm.
A krémhez 4 dl tejből elkészítem a főzött pudingot. Mikor langyosra hűl belekeverem robotgéppel a Rama-t, majd a gesztenyemasszát, a Bourbon vaníliás cukrot és egy kis rumaromát.
Majd ezzel a töltelékkel megtöltöm a kihűlt piskótát.
Én a tetejét porcukorral kikevert tojásfehérjével kentem meg.
Apu születésnapjára készítettem. Nem szoktam gesztenyés süteményeket készíteni, de ez a kedvence, ezért esett erre a választás.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése